De când e la piata ca la mall?

Am ramas surprinsa sa constat ca Piata Centrala nu mai este asa cum se spunea pe vremuri, mai ieftina. Adica la modul ca daca voiai de exemplu sa iti iei haine aveai de unde sa alegi si variante mai ieftine, la fel si papuci sau altele de trebuinta.

Dar, am fost recent in piata si spre surprinderea mea, care nu merg prea des pe acolo (nu din alte motive decât ca este foarte departe de mine), am constatat ca preturile sunt brusc mult mai mari, adica nu mai trebuia sa bat drumul pâna in piata, gaseam si la magazinele de la mine din zona aceleasi produse, cu preturi chiar mai mici cu 2, 3 chiar 5 lei.

Probabil, economia a mai avansat de când eram copil si ne ducea mama sa ne imbracam din cap pâna in picioare de sarbatori, oferta este acum alta, sunt mai multe magazine, dar parca totusi, pentru calitatea oferita, care n-a crescut semnficativ, parca e cam scumpisor, nu credeti, domnilor comercianti?

PS. Remarc in final ca totusi ceva a ramas neschimbat si aici vorbim despre conditiile in care stau acesti oameni. In continuare, stau si ingheata pe afara in asteptarea clientilor…dar nici nu lasa din pret….

Valentina Irimia