Am trecut recent prin zona Aerostar-ului si mare mi-a fost mirarea sa constat ca fostele camine de nefamilisti au fost renovate. Imbracate in culori de alb si albastru, cele trei blocuri recent reabilitate termic arata acum foarte bine. S-a schimbat inclusiv tâmplaria, iar in dreptul fiecarei ferestre au fost montate suporturi identice de intins rufe.

Ca sa nu-ti curga in cap apa vecinului care tocmai a spalat rufe, deasupra ferestrelor au fost amenajate mini-acoperisuri. Acestea au dublu rol atunci când vecinii mai scutura câte ceva la fereastra, iar gunoaiele nu iti ajung direct in casa. Arata bine, ce sa mai vorbim! Chiar nu speram vreodata sa vad blocurile acestea intr-o alta lumina!

Si se pare ca investitia nu se opreste aici. Se lucreaza inclusiv la interior, cel putin in blocul in care functioneaza cabinetele medicale. La toalete s-a ras tot de pe pereti/plafon, s-a reparat, se schimba usi si obiecte sanitare, se pune gresie si faianta. Era si timpul! Eu am medicul de familie in zona si stiu exact despre ce vorbesc.

Totul era cenusiu in jur si domina o atmosfera sumbra. Acum, cu aceasta investitie, totul se deschide. Vroiam sa va impartasesc si voua aceste schimbari si sa laud initiativa investitorului. Oamenii care muncesc sau locuiesc in acele blocuri au dreptul si ei la confort.

Vasile Grumazescu