De dragul câstigului…

BACAUL VORBESTE

Suntem mai multI locatari ai blocului 17 de pe strada A. I. Cuza din Onesti (din cartierul Mal), foarte indignati de atitudinea proprietarului unui magazin din zona in care locuim. De dragul câstigului si al reclamei, pentru a se vedea firma magazinului sau, acesta a slutit mai multi arbusti ornamentali de pe strada in care locuim de ani de zile, taindu-le vârfurile.

Ma doare sufletul pentru acest fapt pentru ca eu personal am adus, cu peste 30 de ani in urma, acesti arbusti ornamentali de pe teritoriul comunei Manastirea Casin. I-am plantat si am carat apa din valea Casinului pentru a se prinde si acum erau mândria noastra, care avem o mare dragoste pentru natura. In primavara acestui an impreuna cu echipa de la SC Domeniul Public si Privat Onesti a toaletat arbustii ornamentali dar recent, ei au fost “slutiti” pe motivul ca nu se vede din strada firma unui magazin alimentar care comercializeaza peste!

Este un lucru josnic ce s-a intâmplat cu acesti arbusti ornamentali si ne-am adresat cu un memoriu, sesizând faptul mentionat, la compartimentul de specialitate al Primariei municipiului Onesti. Ce au de spus factorii in drept sa decida asupra acestei fapte?

Doctor Petre Gondos, Cartierul Mal, Municipiul Onesti