Debransati si inundati

Locuiesc pe strada Stefan cel Mare, intr-un bloc cu o singura scara in care mai erau doar trei familii bransate la sistemul centralizat de termoficare. In vara asta, cei de la CET ne-au anuntat ca ne-au drebransat. M-am intâlnit cu doi instalatori de-ai lor, care ieseau din casa scarii carând niste unelte.

“De acum nu mai primiti caldura”, au spus cei doi. Noi am facut un efort, ne-am imprumutat si ne-am cumparat o centrala. Când au venit angajatii unei firme specializate, ca sa ne-o monteze, ni s-a umplut casa cu apa. Vreau sa stiu, cum ne-au debransat? Asta nu e tot, cica trebuie sa platim 3.200 de lei pentru debransare. Asa ne-a spus administratorul Asociatiei de proprietari.

Prin umare, CET nu a facut debransarea, dar ma obliga, totusi, sa platesc pentru debransare. Mi-a umplut apartamentul cu apa ruginita, mi-a stricat lucrurile, iar pentru asta CET nu ma despagubeste, dimpotriva, imi cere bani! Nici acum nu cred ca va reactiona cineva, dar am vrut ca bacauanii sa stie ce servicii publice avem, iar conducerea CET, cum lucreaza angajatii pe care ii trimit in teren.

Mihai Sii, Bacau, str. Stefan cel Mare, bl.5