Cred ca toata lumea a aflat pâna acum despre faptul ca Directia de Impozite si Taxe Locale Bacau, s-a mutat din centru tocmai pe strada Vasile Alecsandri. Când am intrat pe usa DITL m-a izbit in primul rând lumina, caldura si curatenia.

Apoi am observat cât de frumos erau asezate cererile tipizate si ca a fost amenajat un spatiu unde poti completa documentele.

Apoi, am pasit in sala unde sunt amenajate ghiseele. Deodata, am vazut functionarele cu alti ochi. Parca o data cu schimbarea locului si renovarea lui, functionarele au devenit mai vizibile, mai luminoase.

La unele am observat ca trecusera si pe la coafor, iar imbracamintea era mai vesela. Si ca sa ajung la partea frumoasa, acestea se misca mai repede.

Sa fie oare din cauza dotarilor noi, a tehnologiei? Probabil. Si ca sa vezi ce face tehnologia, aflati ca una din schimbarile majore de la DITL tine de eliberarea cazierul fiscal PE LOC. Asta da treaba!

Dar, as avea o precizare pentru conducerea serviciului. Poate monteaza si niste indicatoare pe strada, pentru ca nu toata lumea nimereste din prima noul sediu.

Alina Puscasu