Despre lucrurile duse la bun sfârsit

Bacaul vorbeste MUSTESTE MIZERIA 22 iunie

Zilnic ii auzim si ii vedem pe strazile Bacaului pe muncitorii de la Directia de Servicii Publice, cum taie iarba de pe spatiile verzi. Nimic rau pâna aici! De multe ori sunt chiar enervanti pentru ca fie vin cu noaptea-n cap sub fereastra ta, fie ajung pe la ora prânzului, când iti doarme copilul.

Desi am atins acest aspect, cel mai deranjant pentru mine este faptul ca muncitorii respectivi nu ridica la timp iarba taiata, iar aceasta putrezeste. Cum a dat si un pic de ploaie, gramada din fata blocului meu, a intrat in putrefactie.

Locuiesc pe strada I.L.Caragiale, la blocul nr. 5, iar de câteva zile, resturile rezultate in urma igienizarii spatiilor verzi nu au fost ridicate de pe trotuar.

Gramada de iarba intrata in putrefactie musteste, iar mirosul este greu de suportat. Ma intreb de ce nu isi fac treaba pâna la capat cei care ii coordoneaza pe muncitori? Pacat de zona aceasta ca a fost modernizata, dar stam cu mizeria pe trotuar.

Daca ar ridica la timp gunoiul, nu ne-am mai confrunta cu astfel de situatii. Poate ca o mai atenta supraveghere a modului de lucru ar salva situatia.

Ovidiu Ghinea