Taxiuri mortale!

Sunt foarte suparata si daca as fi primit un raspuns logic si multumitor de la o companie de Taxi, nu v-as fi scris. Zilele trecute, pe o caldura naucitoare, am luat un taxi de la Spitalul Judetean si doream sa ajung la cel de TBC.

In masina te sufocai, am rugat soferul sa dea drumul la aerul conditionat, insa a refuzat, spunându-mi ca ar creste consumul de benzina si el nu mai ramâne cu nimic. A deschis geamurile, s-a facut curent. Fumase in masina ca era un miros greu de tutun, asa ca, la Primarie, m-am dat jos.

Unde mai pui ca in interior era mizerie, mi-a vorbit pe un ton de repros si nu mi-a dat nici bon fiscal. Când m-am mai linistit, ca eram foarte nervoasa, am sunat la compania GPK, de care apartinea taxiul, de acolo, un domn mi-a spus ca el nu raspunde de toate masinile si de toti soferii, deoarece unora le asigura doar dispeceratul, adica le transmit comenzi.

Dar cum e posibil, doar masina purta sigla companiei, nu e normal sa te intereseze imaginea ta prin oras? N-ar fi normal ca taximetristii sa mai fie controlati, de companie, de Primarie, de mai stiu eu cine.

Pe clienti nu-i intereseaza regimul masinii, vor doar sa calatoreasca in conditii bune si sa ajunga la timp la destinatie, fapt demonstrat de urmatorul taxi pe care l-am luat.

Margareta Rosu