Despre poarta de la grădiniță

Buna ziua.

Am văzut articolul și mi se pare nuanțat Intr o lumină proasta poate datorita lipsei de informații.

Poarta a fost construita pentru a ușura accesul părinților cu copii către grădiniță și școală, ceea ce reprezintă un lucru foarte bun pentru că se evita pierderea de timp cu găsirea unui loc de parcare și evitarea aglomerării traficului în jurul scolii pentru toți participanții la trafic.
Restul aspectelor legate de tipul de gard și sarma ghimpata mi se par tendențioase și subiective , ar trebui să mergeți în incinta și să vedeți că este probabil singura instituție care se ocupa permanent de creearea de condiții bune , poate mult peste celelalte instituții de acest gen din oraș.

Poate ar fi bine sa prezentați și faptul că toate aceste lucruri se realizează cu inițiativă și finanțare doar din partea scolii, lucru rar întâlnit în alte școli.

Știați că ,pentru o buna desfășurare a activității ,au dotat clasele noi pregătitoare cu mobilier și alte echipamente necesare desfășurării activității fara a solicita un leu de la părinți așa cum fac alte școli prestigioase din oraș?

Veți spune că așa este normal, da , așa este normal și cred că este unul din putinele locuri unde normalitatea s-a instaurat.

De aceea, dacă vi se pare că gardul și poartă inspira altceva decât o grădiniță, va rog să mergeți direct la sursa și să aflați mai multe despre activitatea de acolo și poate sa discutați cu dânșii și să le expuneti direct părerea dumneavoastră și sunt sigur că va vor fi dispuși să va asculte.

Cu stima,
Adrian