Despre seriozitatea taximetristilor

Taximetria din Bacau nu mai este demult ce a fost si aici ma refer la faptul ca seriozitatea e la pamânt; se refuza curse, altele nu ajung in timpul precizat, iar aici ma refer, ca sa nu fiu inteles gresit, la faptul ca atunci când ti se transmite ca in 2-3 minute vine taxiul, el ajunge in 5-6 minute.

Si repet, se refuza comenzi…auzi dispecera cum apeleaza un indicativ si ala spune ca “mai stau” sau ”nu ma duc”.

Sunt zone in oras, cum ar fi cartierul CFR, unde este o aventura sa chemi un taxi – ajung extrem de greu desi e Gara aproape si sunt o gramada care stau la bordura acolo. In concluzie, nu cred ca e numai vina pretului benzinei sa se poarte asa ca nu mai merge afacerea, ci si a seriozitatii cum iti faci meseria.

Domnilor taximetristi, tratati mai cu respect toate comenzile si o sa vedeti ca o sa se schimbe ceva. Si inca ceva …aparatul de taxat trebuie folosit la ORICE cursa. De aceea il aveti pus pe bord: ca sa-l folositi.

Este o obligatie, nu trebuie sa va spuna clientul, chiar daca stiti cât face cursa. Si aici ne intoarcem la seriozitate si la modul de a face mai multi bani. Deci, mai faceti o revizuire a comportamentului dumneavostra cu privire la modul de a face taximetrie si apoi sa va plângeti ca se scumpeste benzina.

Vlad Stoica, Bacau