Despre vot, din diaspora

Am venit la vot. Am venit la vot asa cum ati spus:”VOTATI CU INIMA”…Asa am facut, am votat cu inima…franta. Departe de casa, departe de cei dragi, departe de datinile noastre. Am votat cu inima franta departe de prieteni (pt ca a trebuit sa ne imprastiem unde ne este painea). Am votat cu inima franta departe… nu pot spune ca departe de parintii mei pentru ca, din pacate, tatal meu acum este doar in sufletul si mintea mea…dar departe de mormantul lui unde cu drag as duce o floare si o lumanare aprinsa…dar nu se poate. Pe mama mea a trebuit sa o iau cu mine. Dupa o viata in casa pe care cu truda si sacrificii a ridicat-o, a trebuit sa lase tot in urma. Sa vina intr-o tara straina, sa auda dar sa nu inteleaga o limba straina si sa fie inconjurata doar de straini.

Va intrebati de ce am luat-o pe mama cu mine?
Multumita voua!!!
Mama mea face dializa de 3 ori pe saptamana. Stiti ce inseamna dializa? Stiti cum se simte un pacient care face dializa? Nu cred ca stiti… va spun eu: dupa dializa nu mai este in stare de nimic. Ii este foame dar nu are forta sa faca nici macar un ochi prajit. Ii este sete dar trebuie sa aiba cana de apa langa. Daca mama mea a ramas singura, cine ii face toate acestea?
Ati marit pensiile? Cu cat? Dar pensiile pentru gradul de handicap al persoanelor cu dializa de ce le-ati scos? La aproape 70 de ani si 3 dialize pe saptamana considerati ca este buna de munca? Pai daca nu munciti voi, nu va este rusine sa cereti unui bolnav sa faca acest lucru?

Am votat din diaspora pentru ca si noi “ASTIA”, ca vreti sau nu, avem drept la vot. Ne considerati lasi pt ca am parasit Patria? Va informez ca nu suntem lasi. Va informez ca nu am parasit patria, pentru ca o purtam in inima. Noi nu am plecat…dar am fost alungati. Da, am fost si suntem alungati de voi. Prin comportamentul vostru. In timpul comunismului se calculau toate si decidea statul cat trebuie sa consume un cetatean. Acum voi luati tot si decideti cat trebuie sa se chinuie si sa suporte umilintele voastre un cetatean. Ne-ati alungat din tara, iar apoi ati avut curaj sa ne impozitati salariile care deja ne sunt impozitate in strainatate. Sunt impozitate in tara unde locuim, lucaram si beneficiem de serpviciile necesare. De ce trebuie sa le impozitati si voi? Ce serviciu beneficiez eu in Romania. De ce persoanele care traiesc in Romania si au salariile impozitete nu au parte de serviciile pe care trebuie statul Roman sa le asigure? Stiti de ce? Pentru ca “pestele se imputeste de la cap” si voi sunteti capul. Capul Statului, capul mafiei romane!!!

Ce stiti voi de viata unui roman? Ce stiti voi de suferinta unui roman? Ce stiti voi de emotiile unui roman? Ce stiti voi de sperata unui roman? Ce stiti voi de sentimentele unui roman? Ce stiti voi despre ROMANI?

Ati avut curajul o singura data sa va inchideti in camera voastra si sa va dati jos masca parlamentarului, sa va uitati in oglinda si cu toata sinceritatea di lume, ca si cum ar fi ultimele 5 minute din viata voastra sa va faceti Cercetarea Cugetului ca un adevarat crestin, asa cum sustineti ca sunteti?
Imaginea partidului vostru sunt cei 3 trandafiri. Este o imagine foarte frumoasa…pacat ca in partid sunt doar spinii. Spinii care fac rau Romaniei si Romanilor.

Eu sunt tare curioasa sa va intreb: ca adevarati patrioti stiti Imnul Romaniei?

Va scriu aceste randuri, asa cum am votat: cu inima…franta, dar in fiecare farama de inima este speranta. Speranta ca intr-o zi ma pot intoarce in Patria mea si ca fiul meu va putea trai emotiile frumoasei ROMANIA!!!

Semnez cu emotie…
ASTA…