Dezastru si proasta gestiune in parcarea Spitalului Judetean

Bacaul vorbeste PARCARE SPITAL

Curtea Spitalului Judetean Bacau este impenetrabila! Daca iti propui sa intri cu masina in curtea unitatii medicale, cu greu iti potI duce planul la indeplinire. Trebuia sa ajung la Centrul de Transfuzii Sanguine aflat lânga Pavilionul Administrativ, dar nu am avut sorti de izbânda.

Cei care vor sa intre cu masina pe la intrarea dinspre Parcul Cancicov sunt intorsi din drum (chiar daca e vorba de o urgenta!!!), pe la intrarea principala nu ti se permite accesul, iar pe la santierul Spitalului Municipal nu ai nicio sansa. Lânga Pediatrie sunt montate bariere, iar spatiul verde de la Urgente copii care putea prelua din aglomerari, a fost inchis cu un gard de plasa. Nebunie, ce sa mai zic?!?

Nu ai loc de intors masina, manevrele iti sunt limitate, soferii nervosi, claxoane si injurii fara numar, motoare forjate, incinse la maxim etc. Cu greu am reusit sa ies din aglomeratie si abia am gasit un loc de parcare la stadion. Numai bine ca motorul a inceput sa fiarba si am abandonat masina, vazându-mi de treaba.

Am incercat sa descriu atmosfera suprasolicitata din curtea Spitalului Municipal. Nu inteleg de ce s-a restricttionat in asa hal accesul in curtea Spitalului Judetean si care este rostul barierei montate lânga Pediatrie. II invit pe manager sa mai iasa din biroul racoros si sa reevalueze situatia din curtea spitalului.

Ramân la parerea ca apartinatorii trebuie sa aiba acces la bolnavi. Pentru ca, nu-i asa, noi suntem cei care le aducem cersafuri de acasa, pijamale, baxuri cu apa, mâncare, medicamente etc.

Cornel Codreanu