Drumul catre Salina Târgu Ocna este distrus

Bacaul vorbeste DRUM SALINA 2Am fost recent la Salina Târgu Ocna si era sa-mi rup masina pâna acolo! Stiam ca drumul nu este tocmai ca “in palma”, insa, fata de cum era in urma cu un an, acum este si mai distrus. I-am intrebat pe localnici din ce cauza s-a stricat drumul in halul asta si mi-au spus ca recent s-au facut sapaturi in zona sa se schimbe nu stiu ce canalizare.

Pacat de frumusetea zonei respective si de salina, ca de nu se implica autoritatile, turistii nu o sa mai calce in zona. Acum se circula pe un singur fir de mers cu 20 km/h, daca ai noroc si nu-ti vine nimeni din sensul opus de mers.

In cazul in care te intersectezi cu alta masina sau cu vreun autocar, trebuie sa urci masina pe dâmburile de pamânt batatorit, lasate in urma de constructori. Si culmea este ca Salina Târgu Ocna nu duce deloc lipsa de turisti, fie ca o vizitezi in cursul saptamânii sau in week-end. Sa faca ceva administratia cu drumul acesta, ca bani incaseaza la greu.

Pentru copii pretul de intrare in salina este 8 lei, iar adultii platesc 16 lei, iar autocarele vin si pleaca continuu. Daca tot vor sa le vina turistii in zona, sa investeasca impreuna cu administratia locala si sa repare drumul, ca sosea nu pot sa-i spun.

Fac trimitere si la primatul orasului Târgu Ocna pentru ca aceeasi situatie este si de la drumul principal pâna in apropirea salinei, pe acele stradute laturalnice care fac legatura cu salina. Sa faca ceva in acest sens edilul orasului, ca bani din impozite si taxe intra in bugetul local!

Vladimir Burleanu