Falsa empatie sau cum sa fii Ipocrit !

Refugiati,refugiati… sa ajutam refugiati.

De cand a inceput asa zis-ul razboi in Ucraina , in mediul online este pornita o imensa empatie fata de cei care isi parasesc tara in astfel de momente. Nu contest motivele pentru care isi paresesc tara si nici greutatile pe care le intalnesc. Vreau doar sa ating partea romaneasca , a romanului fals empatic.
Pe toate grupurile din Bacau sunt zeci de persoane care incearca sa capteze atentia celor prin tot felul de declaratii privind ajutorarea refugiatilor.
Exista o adevarata campanie de markenting unde fiecare proprietar de afacere , se ofera sa primeasca refugiati , iar primele cuvinte sunt reprezentate de firma pe care o detin. De curiozitate , i-ati intrebat daca au primit vreun refugiat ? 🙂
Anul acesta in judetul Bacau au ars o multitudine de case , dar nu am vazut nici un fel de mobilizare pentru a-i ajuta pe respectivii . Sunt atat de multe cazuri sociale reale , care nu primesc nici un fel de atentie.
Noi in schimb oferim empatie celor care se coboara din masini de minim 15.000 euro (valoare second hand ) ce usor le putem observa mai ales in zona centrala.

Pe final , adaug si o intrebare :
Cei care se afla in apropiere de granita cu Ucraina de ce nu sunt asa saritori,lasandu-i la o parte pe cei care o fac din marketing pur ? Stiu ei mai multe ?

Alexandru Turcu