Femeia de serviciu, floare rara

Supermarketurile sunt pline de clienti. La refuz. Asta e bine, inseamna ca lumea are bani. Dar nu acest lucru vreau sa semnalez, ci o situatie care chiar ma enerveaza, ca cetatean. Concret: despre ce este vorba.

Daca are vreunul o treaba urgenta, mai ca nu-i vine sa si-o rezolve, toaletele din aceste magazine fiind adevarate bombe. Miroase de-ti vine sa o iei la fuga. Si, atunci, imi pun legitima intrebare: oare aceste unitati in care intra mii de oameni si lasa sute de mii de lei, poate milioane, nu gasesc bani sa-si angajeze o femeie de serviciu care sa toaleteze…toaletele?! Si, nu ar fi suficienta prezenta unei angajate doar o data pe zi, tinând cont ca se inregistreaza un asa flux de oameni, ci periodic, la doua-trei ore macar.

Unde mai pui ca nici sapun lichid nu mai gasesti pe acolo. Sau hârtie igienica. Vise. Ma mai intreb si de ce cei de la Sanepid sau Directia Sanitara nu ajung pe acolo sa vada cum sta treaba si, eventual, sa aplice sanctiuni? Poate asa ii mai responsabilizeaza pe sefii acestor magazine.

Mircea Alexandru