Gânduri de iarnă

Tuturor ne plac sărbătorile de iarnă! Mă irită însă atunci când e cald de Crăciun, mai ales când mă uit pe geam și văd că sunt în Bacău, și nu în Tenerife, Maldive, Seychelles, Bali.
Sunt trist pentru că pe vremea mea nu aveam cu ce face poze. Tare mult mi-ar plăcea să mai văd din când în când câte o poză cu drumurile alea pline de sănii, care acum sunt pline de mocirlă, bălți si gropi. Mi-ar plăcea să revăd cel mai mare om de zăpadă făcut și văzut vreodată în fața casei. Avea vreo 3 metri, dacă nu mai mult. Toți țâncii munceam la el, și- l găteam, și -l înfofoleam …. Vorbeam cu el, îi spuneam poezii și dansam în jurul lui ca să nu-i fie urât.
De-a lungul anilor am avut parte de sărbători incredibil de frumoase! Jinduiesc după copilăria iernilor cu zăpada cât gardul, sunt recunoscător oamenilor care mi-au spus povesti, m-au omenit cu bunătăți…de la fructe, la turte cu nucă, julfă sau cornulețe fragede și colaci.E un motiv pentru care mă opresc și las aici gânduri bune tuturor și Sărbători cu bucurii și cu liniște alături de cei care contează pentru voi!

Ko