Groapa noastra cea de toate zilele

bacaul vorbeste

Pe strada Vasile Alecsandri, chiar in dreptul Liceului Industrial 5 cum se numea el, acum Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, a aparut de ceva zile o groapa cât toate zilele noastre. Inainte a fost un sant sapat de cei la E-On sau de la Apa, nu asta conteaza.

Sunt taximetist de meserie, tranzitez mult zona aceasta, am ocolit si santul lor vreo doua saptamâni, dar am zis ca o termina ei lucrarea si se reface carosabilul. Nu mai zic de cozile care se formau in trafic, din cauza acelui sant, dar am trait cu gândul ca dupa remediere, totul va fi la fel. Dar nu a fost sa fie. Au astupat acea groapa, insa cum s-au priceput.

Sau cum au vrut. Dupa ureche. Au turnat chiar si beton. Numai ca in acea zona, tot ne rupem masinile. Pentru ca nu au ridicat la nivel acea peticeala si a ramas in loc tot… o groapa. E groapa noastra! Insa, stau si ma intreb, masinile noastre ce vina au? Daca se strica ceva, cine ne plateste paguba? Nu este mai bine sa mai aruncati o galeata de smoala si de bitum acolo, peste hârtoapa, macar sa nu ne mai stricam masinile? Ce ziceti?

Ca oricum de covor asfaltic nou nu cred ca se pune problema, in aceste zile de grea incercare pentru autoritatile locale. Dar hai macar acolo unde stricam, sa si reparam, nu?
Ma adresez celor in drept sa rezolve problema. Ca, eu unul, m-am cam saturat de toate astea! Multumesc frumos.

Fanica Anghel