Mizeria de la Scoala „Ion Luca”

As dori sa va supun atentiei situatia deplorabila in care a ajuns curtea Scolii 20 (Ion Luca). Gardul de sârma din jurul terenului de sport construit de primarie e rupt de catre cei ce patrund abuziv pe acel teren de sport, plasele de la porti sunt rupte (pentru ca nu sunt facute pentru fotbal, ci pentru handbal), mizeria e la ea acasa pe beton si pe spatiul verde.

Peste tot, dar mai ales in fata salii de sport, acolo unde in fiecare seara un grup de tineri deranjeaza linistea publica, sunt numai gunoaie lasate de acestia. La fel, in spatele salii de sport e o adevarata ghena publica. Nimeni nu face curat acolo, nici angajatii scolii, nici cei ai primariei. In restul curtii, buruienile au ajuns la aproape 2 metri inaltime.

Ce aveti de gând, domnilor alesi locali, pe care noi v-am votat ca sa aveti grija si de spatiile in care copiii nostri invata? Ce masuri veti lua? Sau daca primarul nu mai e, nimeni nu mai misca nimic? Asteptam masuri concrete referitor la aceasta institutie de invatamânt.

Costel Albu