Stie cineva aleea aceea care urca dinspre stadion catre statia Petrom din Calea Marasesti? La poalele benzinariei e un service auto, iar cândva, acolo, fusese o spalatorie. In fine, e posibil ca putini sa o poata identifica.

Just, pentru ca zona nu e prea circulata, nici de bacauani, dar nici de autoritati. Altfel, va spun eu, ca ar fi aratat de-a dreptul frumos locul, chiar romantic (daca mai e cineva care poate gândi in felul acesta). Mai ales vara, pentru ca e (prea) multa vegetatie, dar si toamna si chiar iarna.

In realitate, aleea, amenajata, cred, in urma cu 14 ani, e uitata de Primarie. Hai sa spunem ca nu e o atractie de top a municipiului (desi, ar putea fi), dar macar sa fie intretinuta. Sunt destui bacauani care, in intentia de a scurta drumul, o „taie” pe acolo (de regula barbatii, caci femeile mai putin barbatoase nu s-ar incumeta).

Cred ca s-ar cuveni putina atentie din partea autoritatilor. Sa fie data valoare si mai ales utilitate aleii. Ca sa nu mai spun ca sunt vreo…patru, cu tot cu scarile care urca spre ciupercute, aproape toate neglijate. Haideti sa haidem!!!

Ana Grigoras