Pe strada Nordului din Bacau, la primele ore ale diminetii, gunoiul se arunca in strada. Cei mai comozi (ca sa nu-i jignesc in paginile ziarului) si-au facut o obisnuinta din a-si arunca gunoiul menajer pe trotuar (uneori chiar in strada).

Dimineata, pe la 7, când inca nu se lumineaza bine de ziua, doi saci menajeri tocmai fusesera lasati la intersectia strazilor Bradului cu Nordului. E drept ca in zona aceasta, cam pe la aceeasi ora, este prezent un maturator sârguincios de la Spatii Verzi, dar ce vina are bietul om, ca da peste astfel de specimene dupa care trebuie sa strânga de mizeria!?!

M-a deranjat teribil gestul locatarilor care si-au lasat sacii de gunoi menajer pe trotuar, in conditiile in care sunt amenajate ghene de gunoi special pentru acest lucru.

Pietonii se impiedica de mizeria lor, iar câinii abia asteapta o masa gratis la prima ora, pe care o pot obtine sfâsiind sacii respectivi. Cum ar fi sa ne lasam toti gunoiul la iesirea din bloc sau lânga roata masinii??? Asta ne arata despre oamenii respectivi cât sunt de puturosi si de lipsiti de bun simt!

Sergiu Pruna