Bună ziua!

Deoarece Serviciul de ecarisaj nu are o pagină web sau măcar date de contact vă scriu dumneavoastră.

În dreptul terenului nr. 2 al fostei baze sportive Proletarul (la baza malului fostului lac) stă deja de luni bune o căţea cu 6-7 pui. Puii deja au 3-4 luni, ies pe alee iar în curând vor ieşi prin oraş. Dacă din cei 6-7 pui 3 sînt femele calculaţi dumneavoastră urmarea. Căţeaua va face în curând (3-6 luni) alţi 6-7 pui. Dacă Serviciul de ecarisaj nu-i strânge nici pe ăştia, care-s foarte uşor de prins, ce să mai zic?

Haita de câini care în vară a atacat capra pe malul lacului de la insula de agrement e bine sănătoasă şi noaptea umblă prin cartierul Bistrita-Lac unde niste inconstienti de la blocul 8, sc. B, str. Nufarului îi hrănesc în permanenta. Într-o seara, pe la ora 21, se încaierau pe trotuar de la mancare vreo 5-6 namile de caini. A ajuns sa ne fie frica sa mai trecem pe acolo. Cineva cu minime cunostinte de etologie si cu armata facuta i-ar putea izola si prinde in max. 2 saptamani. Aia cu “fug în stuf” nu e decât o scuză jalnică.

În dreptul debarcaderului de beton din faţa Centrului Apostu exista alta familie de trei caini vagabonzi cu o catea fertilă care are un pui de 3-4 luni. Deja umbla prin cartierul Bistrita Lac dar ajung la Liceul Sportiv.

Ion Popescu