In asteptarea unei lansari revolutionare

Rezultatele din acest an ale echipei LOW Gravity sunt uimitoare si nu am fi reusit fara ajutorul (…) ziarului Desteptarea. Dorim sa va multumim si sa va uram sarbatori fericite si un An Nou plin de sanatate, bucurii si succese.

In anul 2013, echipa LOW Gravity a fost selectata sa participe in programul REXUS/BEXUS, al Agentiei Spatiale Europene, am trecut de toate etapele intermediare ale acestui program, am obtinut premiul Hans Von Muldau Team Award for the Best Team Project (prezentare & premiere), la Congresul International al Astronauticii de la Beijing, China, si, cel mai important, am reusit sa ne finalizam cu succes experimentul, sa fie functional, gata de zbor, având deja primele probe topite pe Pamânt!

Am obtinut nu numai un succes colectiv, anul acesta, ci, fiecare dintre noi, si succese individuale, datorate totuti echipei (vezi si site echipa: http://lauramnl. wix.com/lowgravity-rexus. Facebook: https://www.facebook.com/LOWGravityRexus).
Asteptam cu nerabdare anul 2014, de la care speram sa ne aduca o
lansare cu succes si alte rezultate de care sa fim si sa fiti mândrii. De asemenea, speram sa nu va dezamagim in noul an si sa fiti, in continuare, alaturi de noi. Va multumim pentru tot ajutorul si va transmitem urari de bine! Cititorilor „Desteptarii”, „La multi ani!”

Cu stima si multumiri,

Laura Manoliu, studenta, laureata a Premiului „Desteptarea” 2013, in numele echipei LOW Gravity.