Dragi edili,

În zona mea, în cartierul Nord, unde – aş zice – autorităţile au mai făcut câte ceva (mă refer exclusiv la părculeţul amenajat aici, un obiectiv care ar trebui multiplicat, astfel încât toată lumea să se bucure de ceva verdeaţă, combinată cu mişcare şi…relaxare), cum vă spuneam, aici mai sunt câteva mici – mari probleme.

De exemplu, lângă blocul meu, situat pe strada Călugăreni, în vecinătatea bisericii de lemn, unde slujeşte preotul Gabriel (să veniţi măcar la singură slujbă şi o să fiţi…fermecaţi, încântaţi de-a binelea, plus că vă mai spălaţi păcatele), aici stau grămadă mai multe ţevi (din plastic sau învelite cu ceva ce seamănă cu plasticul – nu sunt specialistă).

Să zicem că n-ar fi o mare problemă, dacă ele n-ar zăcea de …vreo doi ani. Nu glumesc, sunt aproape doi ani de când nu s-au mai „mişcat”. Asta după ce s-au executat ceva lucrări în zonă (nu mă întrebaţi ce şi cum), ştiu că era pe „vremea” lui Stavarache.

Stau aşa, „ţepene”, de atunci. Nu le mişcă nimeni. Nu se lucrează, nimic, nimic. La vreo 100 de metri, după garaje, seara, observ un buldozer sau aşa ceva, nu ştiu dacă şi lucrează cineva cu el, că nu am timp să urmăresc, lucrez până seara, târziu.

Mă întreb dacă autorităţile ştiu despre cum stă treaba aici, iar dacă nu se mai face nimic (deşi cred că ar mai fi de lucru prin zonă), măcar să ia ţevile alea, să reamenajeze spaţiul verde, să repare străzile „zdrenţuite” de picamere şi să ne bucurăm şi noi ochii de o privelişte mai…prietenoasă, nu de şantier. M-aţi înţeles domnul primar?

Valeria G.