In ritmul asta, ne apuca iarna

bacaul vorbeste

Nu ma deranjeaza foarte tare ca se lucreaza in Bacau, ca se tot fac gropi, ca unii le sapa, altii le astupa. Pâna la urma, e bine ca se face totusi ceva. Numai ca firmele care s-au angajat, conform contractelor, sa faca asa ceva o cam lalaie toata vara.

Am inteles ca a fost cald, e greu, cred, sa muncesti pe arsita, dar nici s-o lungeasca asa, la infinit. De exemplu, eu stau in zona 9 mai, la nr. 32, si de câteva luni se tot sapa aici, se mestereste, dar nimic nu e gata. Nu mai ai nici unde sa tragi masina. Tevi, pamânt, daca mai si ploua, e durere. Fac ce fac oamenii astia si tot nu e gata.

Va spun, de pe 6 iunie au inceput sa lucreze la schimbatul conductelor de caldura si, pâna acum, n-au facut mai nimic. Saptamâna trecuta, am vazut ca au reusit sa puna polistiren pe la conducte. Nu mai inteleg nimic, unii pun coturi, atii le izoleaza, niciodata nu vad aceeasi echipa.

Am fost curioasa sa aflu cam cât mai dureaza, ca sa stiu, ne apuca iarna sau nu, dar nu am vazut niciun panou. Abia undeva, in spate la Spicul, am vazut unul, dar nu stiu daca e legat de aceeasi lucrare. Sper sa nu vina iarna si sa ne prinda tot cu pamântul scos din gropi si conductele neschimbate.

Adriana Florescu