Inca mai speram

In dupa-amiaza meciului cu Grecia, returul, jucat pe National Arena de echipa Romaniei, cea care inca ne mai dadea sperante la un scor de 2-0, am intalnit la un semafor, unul dintre cele adaugate recent o masina imbracata in culorile albastru, galben si rosu ce reprezentau culorile noastre. Din masina un strigat in cor se aude: “Hai Romania!”.

Baietii veseli, din Suceava probabil, dat fiind faptul ca m-am uitat la numerele masinii, se indreptau spre meci cu o stare de entuziasm. Credeau ca vom invinge scorul facut de Grecia acasa, pe teren propriu. Nu putem sa fim entuziasti daca noi defapt stim ca ne dorim ceva ce este o minune.

Inca au mai sperat… cei 60 de mii de spectatori care au vizionat meciul din tribune, cei care au privit secunda cu secunda meciul si cei care “si-au dat viata” pe teren, dar eu, eu nu m-am gandit nici o secunda ca vom putea inscrie doua goluri. Lotul nu a putut face fata, desigur, deoarece nu este cel mai bun, domnul antrenar selectand doar nume… nu si jucatori de valoare.

Asadar, va rog sa nu mai sperati la ceva imposibil!

Teodor Avadani