Aspecte de la scoala “Ion Luca”

Locuiesc in zona scolii “Ion Luca” – scoala nr.20, str.Alecu Russo, Bacau. Scoala este intre blocurile de locuine, gardul scolii fiind pe o latura , la 2-3 m de blocuri. In aceeasi incinta este si o sala de sport. In curtea scolii este un frumos teren de sport pe care in timpul verii se organizeaza meciuri de fotbal intre echipe create ah-hoc , ale caror jucatori folosesc un vocabular oribil .

Vara, locatarii de la blocuri stam in apartamentele noastre (”home, sweet home !”) cu ferestrele deschise , fiind cald , si suntem stresati si de zgomotul din curtea scolii si de vocabularul folosit de cei care populeaza curtea.

Gardul scolii, spre blocul 33, sc.H, are lipsa 2 (doua) travei de placi – este spart de cativa ani si in curtea scolii se accede si pe poarta care este permanent deschisa si mai ales prin spartura. Astfel , curtea scolii este populata permanent si este larma, zgomot si se aud vorbe urate.

Deasemenea este multa mizerie: hartii, peturi, etc. care se vad foarte bine din apartamente! Cine gestioneaza linistea si curatenia in curtea scolii? Cine trebuie sa repare gardul scolii prin care intra in curte si in scoala ( in timpul zilei), cine vrea si cine nu vrea ? Va rog luati masuri!