Incompetență???

Sunt supărată si nervoasă! Nu înțeleg cum si cine coordonează echipele care lucrează pe strada Carpați, pentru că nu o face bine deloc. După ce am acceptat tacit si ne-am descurcat cu mocirla în care ne lăsaseră autoritățile băcăuane, s-au gândit intr-un final sa ne asfalteze gropile rămase ca semn al muncii lor.

“Oh, Doamne! Bine că am scăpat de mocirlă si bine că avem din nou locuri de parcare ” am gândit eu linistită la acel moment, bucuroasă ca vom avea o stradă curatica de sărbători. Dar astăzi am rămas uimită… uimită rău… După tot chinul de a asfalta strada si de a o face cât de cât estetica, azi au început să spargă iarăși cu pickhammerul si ghici unde?

Exact acolo unde a fost spart o data, înlocuite țevile si asfaltat la final de lucrare. Nu vreau si nici nu vreau pot să înțeleg cum a fost gândită această decizie. Nu am decât două variante: ori oamenii sunt incompetenți si vor face si desface lucrările până le iese, ori acum, la final de an s-a constatat că mai trebuie cheltuite niste fonduri publice ca să iasă bine stim noi cine. Nu stiu care o fi adevărul, dar pentru noi, locuitorii acestei zone, înseamnă iar lipsa locurilor de parcare si colindatul printre gropi si bolovani.

Adina Giana