L-au stricat si pe asta!

Bacaul vorbeste GARD PROTECTIE

Foarte buna initiativa montarii gardului de protectie la intersectia strazii 9 Mai cu Bulevardul Unirii, in dreptul sensului giratoriu supranumit “OZN-ul”.

Dovada stau indoiturile din gardul invecinat cu Liceul Economic care a oprit la timp masinile scapate de sub control. O data intrate pe trotuar, autoturismele ar fi putut face victime. Asta, una la mâna! Apoi, bacauanii s-au acomodat destul de greu cu zona, pentru ca, multora li se parea un efort suplimentar sa ocoleasca gardul de protectie pentru a ajunge la destinatie.

Cum repetitia este mama invataturii, pietonii s-au autoeducat in timp. Si numarul accidentelor s-a redus simtitor, de la mutarea trecerilor de pietoni pâna la montarea gardurilor. Si când sa-i laud pe concetatenii mei ca au trecut la un alt nivel de civilizatie, iata ca, in gardul de protecttie zaresc “o bresa”.

Pe partea blocurilor turn de pe B-dul Unirii, o bucata de gard a fost desfacuta (cine stie cum?!?), pentru a face trecerea mai usoara catre masinile din parcare. Este clar ca autorul acestui act de vandalism locuieste si isi parcheaza masina in zona amintita, pentru ca altfel, nimeni nu ar fi avut interesul sa desfaca/rupa legaturile din gard, ca sa-si usureze deplasarea.

Pentru 20 – 30 de metri cât ar fi insemnat sa ocoleasca gardul de protectie, individul s-a gândit ca e mai la indemâna sa strice decât sa se comporte civilizat. Cine va repara ce a stricat vandalul? Ce se va intâmpla cu orasul acesta daca fiecare dintre noi va distruge dupa bunul sau plac?!?

Calin Grumazescu