Lipsesc trecerile de pietoni

Strada Prelungirea Bradului cu o lungime de mai bine de un kilometru are o singura trecere de pietoni marcata. Ca pieton cit de corect ai dori sa fii cazi in abatere datorita lipsei acestor marcaje,iar formula clasica(dar absurda) accidentat din cauza traversari neregulamentare obligatoriu iese din discutie.

In acest caz dar mai ales pe aceasta strada Politia sa caute alta formulare. De exemplu: viteza peste limita admisa.

Pe aceasta strada la ambele capete sunt amplasate semne de circulatie ce limiteaza viteza la 30 Km pe ora.In realitate pe aceasta strada sub ochi ingaduitori ai Politie viteza minima de deplasare este de 60-70 Km pe ora.

De multe ori tu ca pieton din reflex te lipesti de garduri cind un inconstient cu volanul in mina trece prin zona cu peste 100 Km.

Somn usor dlor de la Politia Rutiera ca pe aici ca sa temperati teribilismul unor inconstienti nu a-ti fost vazuti. Pe strada Bicaz sub ochi politiei se afla acelasi semn de limitare a vitezei la 30 Km pe ora dar de circulat se circula tot cu peste suta de kilometri.

Cit privesc marcajele de trecere pietoni si acolo gasesti doar unul si ala la trecere peste calea ferata,in rest Dumnezeu cu mila si procese verbale cu trecerea strazi in mod neregulamentar….

H2SO4