Loredana la maxim

Nu stiu câti dintre bacauani au fost la concertul Loredanei, de miercuri seara. A fost la Teatrul de Vara. Am fost norocoasa si inspirata, pot sa zic. Mi-ar fi parut rau sa pierd ocazia s-o vad in concert.

Eram curioasa sa vad cum arata si cum cânta live. Sincer, chiar nu m-am asteptat sa fie asa de cool spectacolul. Adica, am avut de toate, si muzica, si efecte de lumina, si…tot felul de suprize. De exemplu, mi-a placut cum a levitat Loredana, normal, multumita maiestriei magicianului Johannes. In fine, cred ca s-a jucat maestrul cu mintile noastre, facându-ne sa credem ca Loredana chiar s-a ridicat de la pamânt fara ca cineva sa intervina.

Era ca in melodia aia a ei “Ridica-ma la cer”. Trecând peste toate astea, cred ca Lori este in putere, are zvâc, talent cu carul, si, ca femeie, pot spune ca arata bine la anii ei. Nu stiu cât are, in orice caz peste 40, iar melodiile ei sunt la moda. Cred ca sunetul a fost cam tare, la un moment dat, dupa parerea mea.

Si biletele au fost un pic cam scumpe. Ma rog, nu se putea ca totul sa fie perfect. Dar, ce m-a dat pe spate a fost ca Loredana si-a adus rudele de pe la Podu Turcului pe care, din câte am inteles, nu le mai vazuse de mult timp si care nu mai fusesera niciodata la un concert de-al ei. Asta chiar m-a impresionat. Sper sa mai vina in Bacau si de acum incolo, pentru ca sunt si pe aici multi care o placem.

Cristina Rosu