Semnalizati, va rog!

Este foarte bine ca se mai construieste ceva in tara asta. Bacaul este plin de santiere, peste tot prin oras se repara strazile, se fac parcari, se fac trotuare.

Si la noi, in cartier, in CFR, este agitatie, pentru ca se reface Calea Moinesti, lucru care, pe de o parte ne bucura, iar, pe de alta parte, ne intristeaza pentru ca tot traficul a fost deviat pe la noi prin zona.

Si de asta va scriu, ca poate puneti o vorba buna la cei care se ocupa de lucrari sa semnalizeze mai bine traseele pe care este deviata circulatia.

De exemplu, Daca vii pe strada Gheorghe Donici dinspre pasajul subteran, cu câteva sute de metri inainte de intersectia cu Vasile Pârvan este un semn care te atentioneaza ca mai incolo circulatia este oprita cu exceptia clientilor a doua firme.

Problema este ca un sofer trebuie sa se spuce de numarat sutele de metri pentru ca fix acolo unde incepe interdictia de circulatie nu este pus nici un semn. Si daca nu stii ca la capatul strazii traficul este blocat, mergi inainte si apoi trebuie sa te intorci si pierzi si timp de geaba si consumi si benzina din cauza unui nenorocit de semn care nu a fost pus.

Ionel Pruteanu