“Lucrari in dorul lelii” (II)

Bacaul vorbeste ASFALT HASAN 2Pe 18 ianuaire 2015, in articolul “Lucrari in dorul lelii” publicat in editia on-line a cotidianului “Desteptarea” la rubrica “Bacaul vorbeste”, Nelu Lupovici vorbea despre santul lasat in strada Erou C.M. Hasan, blocul nr. 1, scara B, de catre angajatii Thermoenergy Group care au facut lucrari in zona.

Zilele trecute am trecut si eu prin zona constatând ca titlul “Lucrari in dorul lelii” se potriveste de minune. Daca pâna la acoperirea santului trebuia sa reduc considerabil viteza si sa trec groapa in conditii de siguranta, acum, trebuie sa incetinesti pâna la oprire pentru a traversa o denivelare formata din bolovani si niste resturi de asfalt.

Asta in conditiile in care constructorul care a lucrat pe str. Erou C.M.Hasan trebuia sa acopere santul la nivelul strazii. Pentru o mai buna vizualizare am facut o fotografie care atesta cele declarate aici de mine. Oare de ce trebuie sa ne batem joc de ce este al nostru si ne furam singuri caciula? Nu era suficient ca ne-am rupt masinile in santul respectiv atâta amar de vreme? Pâna si eu l-am luat in plin intr-o seara, uitând sa vizualizez denivelarea intre toate gaurile existente prin oras.

Iluminatul public nu functiona si am vazut santul in ultima clipa. Prea târziu insa. Le recomand celor care au cârpit santul din fata blocului nr. 1 sa remedieze lucrarea facuta de mântuiala. Sau poate le recomanda chiar autoritatile in drept daca se autosesizeaza in urma celor scrise de mine. Multumesc!

Dragos Bucur