Circulatia rutiera in zona Podului Margineni !?!

As dori sa semnalez o situatie care se intalneste in zona Podului Margineni, implicit pe strazile Energiei si Mioritei. Chiar daca a fost modernizata zona, largita strada, iluminata foarte eficient si au fost instalati stalpi de semnalizare, etc…am observat in ultimul timp o moda de a se parca masinile pe diagonala si nu una in spatele celalaltei.

Astfel, s-a reusit ca o strada ce a fost largita sa devina si mai ingusta decat initial, datorita acestor masini parcate f.prost si care reduc foarte mult din vizibilitate cat si a taxiurilor care stau in numar mult mai mare decat cel mentionat.

Soferii ce ies din strazile secundare trebuie sa inainteze mult in cele principale pentru a se asigura..si astfel primesc injuraturile de la soferii la care le ies in fata deodata. Mai mult, la sensul giratoriu au ramas 2 treceri de pietoni una langa alta sau mai bine zis, una nu a fost stearsa in mod corespunzator, creand confuzie la toti participanti la trafic.

Cred ca aceasta problema este de competenta Politiei rutiere sau/si locale, de aceea va rugam ca pentru cateva zile bune, acestia sa se afle aici si sa dea indicatii..sau chiar amenzi pentru a disciplina soferii care parcheaza dupa bunul plac si fac ca traficul in aceasta zona sa fie mult ingreunat.

va multumesc

Mihaela M.