Lucrari in dorul lelii

bacaul vorbeste duminicaIn curs de doi ani, str. Erou Marius Hasan (fosta Casele Nationale), pe lânga Vama, a fost sparta de cel putn cinci ori, ultima data in noiembrie 2014, lucrare care a ramas nefinalizata pâna astazi. O groapa imensa, la capatul blocului 1, un sant adând care traverseaza strada, sunt acum “urmele” trecerii constructorului pe acolo.

Circulatia este obturata, conducatorii auto care nu cunosc zona, au surpriza sa se afunde in groapa pâna la sasiu, punând la grea incercare suspensiile, baia de ulei, planetarele.

Daca cei care au lucrat acolo, dupa informatiile mele ar fi vorba de THERMOENERGY- GRUP SA, nu stiu ca orice interventie in casosabil pentru a executa anumite lucrari este urmata de aducerea strazii la stadiul initial (obligativitate inscrisa in contract, dar si in lege), nu ar fi trebuit sa se apuce sau sa o lase altora mai priceputi si mai responsabili.

Pe timpuri, Primaria avea niste inspectori pe zone, care controlau modul cum au fost executate anumite lucrari de terte persoane, pe domeniul ei. Nu-i mai are sau nu o intereseaza absolut deloc siguranta circulatiei si a pietonilor, dar si integritatea mijloacelor de transport care sunt nevoite sa treaca pe acolo? Si nu-i singurul caz de acest gen din zona, despre cel de pe Bogdan Voievod, ziarul “ Desteptarea” a semnalat. Nu s-a facut nimic.

Nelu Lupovici