Magazin napadit de buruieni

bacaul vorbeste magazin profi norduluiAm citit in ziarul DESTEPTAREA un articol in care un bacauan reclama faptul ca in jurul magazinului PROFI de pe Mioritei este mizerie, buruieni peste tot, nu se matura cu zilele in jurul lui. Aceeasi situatie este si la magazinul cu acelasi nume din Cartierul Nord.

Se pare ca este o moda, o regula: vin, se instaleaza, fac bani, dar nu-i intereseaza aspectul exterior al zonei, al magazinului. Primaria le-a dat avizul, acum le-a facut trotuar modern, cu dale, iar conducerea magazinelor, salariatii nu se obosesc macar sa taie buruienile din jurul cladirii, unele au crescut la baza zidurilor de peste un metru, cum e vede in fotografia pe care am trimis-o impreuna cu aceste rânduri.

Nu stiu cum este la ei, in Belgia, tara de origine (dupa cât am citit, este o tara curata cu un cult al civilizatiei), insa sefii acestora sunt români, sau poate de aceea ii manânca mizeria si buruienile. Pacat, este un magazin frumusel, cu unele preturi bune pentru aceasta parte de oras.

Acum, poate si Serviciul specializat din Primarie ar mai trebui sa tunda gardul viu, sa repare sau sa scoata garduturile din fier care sunt deteriorate. Este partea lor de responsabilitate.

Cici Iordache