Cine amendeaza mancatorii de seminte ???

Cu ocazia Festivalului de Teatru “Theaterstock”, am vazut in centrul orasului mai mult ca niciodata destul de multe patrule de politisti ce se ingrijeau de buna desfasurare a acestuia …ceea ce este foarte bine..

Dar, un lucru care devine de acum EXASPERANT pentru multi cetateni bacauani sunt mormanele de coji de seminte de pe centrul Bacaului.

Poate domnii de la Politia Locala nu stiu sa scrie amenzi ?? nu stiu sa legitimeze si sa amendeze persoanele care produc gunoi chiar in fata lor fara nicio rusine ?? Va este cumva rusine sa colectati bani pentru Bugetul Local ??

Politia..ca este Locala, nationala, Rutiera si care o mai fi…tb. sa reprezinte o AUTORITATE fata de cei care nu stiu sa respecte legile (ca sunt ele de bun simt, sau ca tin de urbanism, sau de domeniul rutier, etc). Noi, cetatenii care platim taxe si impozite si avem cei 7 ani de acasa, nu ne permitem sa spargem seminte pe centru, pe strada…dar nici nu vrem sa acceptam ca altii sa o faca in capul nostru…la figurat si chiar la propriu.

Vrem un oras curat !!…iar daca anumiti cetateni nu stiu sa respecte acest fapt, va invitam sa le deschideti ochii si buzunarul cu amenzi.

Nu este pentru prima data cand aceasta problema vine semnalata in randurile ziarului “Desteptarea”..si anul trecut a fost la fel…dar va rugam sa luati ATITUDINE.

Mihaela Matei