MAIDANEZII CU PILE DE PE ALEEA PARCULUI AU ATACAT DIN NOU

Pe 1 Decembrie, inca 2 femei au fost muscate de caini in zona Parcului Cancicov. Una dintre victime, Raluca Imbrea, a povestit faptul ca a fost atacata de cainii ocrotiti de o doamna ANCA, care locuieste pe Aleea Parcului 30.

Va spun pe aceasta cale ca am locuit o perioada pe scara cu doamna Anca (Aleea Parcului 30, scara B, etajul 4) si ca din cauza acestei persoane am fost nevoit sa ma mut din bloc. Practic, tinea vreo 15 caini in fata blocului, in scara sau chiar in apartament, iar Primaria si Politia Locala nu doreau sa intervina. In fata scarii am fost atacat de multe ori, iar de cateva ori am fost atacat de caini chiar in scara de bloc!!!

Situatia a fost relatata la Primarie inca din 2011, dar fara niciun fel de rezultat. Pe “surse”, am aflat faptul ca nu se intervine deoarece aceasta doamna are pile la Politie sau SRI, inclusiv la Primarie, fiind prietena cu Viorica Marcu, fosta sefa de la Spatii Verzi. Adica, mai pe romaneste- autoritatile cunosc situatia de pe Aleea Parcului 30, dar nu intervin, pentru ca femeia are pile sus prin Politie, chiar daca in tot acest timp zeci de bacauani au ajuns la “Urgente”, asa cum s-a intamplat in urma ultimului atac din 1 Decembrie!!!

Iata ce scriam in urma cu ceva timp:

“Am locuit o perioada pe Aleea Parcului 30, scara B si, inca din prima seara in care am venit acolo am fost atacat de o haita de 10-15 caini, chiar in fata scarii. Rezultatul- o sperietura grava si o vizita la “Urgente” impreuna cu cineva care a fost muscat de picior. Desigur, a doua zi am sunat la 0234- 524024 si la 0234-984, adica la Primarie, pentru a sesiza problema. Stiti ce mi-a spus doamna de la Spatii Verzi?! A spus ca intelege supararea mea, dar ca nu poate interveni acolo, deoarece acei caini sunt protejati de o doamna din bloc si ca nu poate sa spuna mai multe. Mai mult decat atat, mi-a spus ca problema e stiuta si de primar, deci degeaba sun la Primarie!

Dupa discutia aceasta, am intrat in vorba cu vecinii si am urmarit problema si mi-am dat seama ca acei caini sunt hraniti cu resturi aduse zilnic de o doamna “cu pile” la Primarie, doamna care locuieste la etajul 4 si care are sot in nu stiu ce structura de politie. Practic, acei caini sunt hraniti in fata blocului sau in spatele Restaurantului Green Park si, din acest motiv, cei care intra in acel perimetru ALEEA PARCULUI 30- PARCUL CANCICOV-GREEN PARK pot fi atacati si chiar ucisi de caini. De asemenea, in multe nopti de iarna, aceasta doamna aduce 10-15 caini pe scara blocului, formand un adevarat focar de infectie! Nu stiti ce miros e acolo uneori!” (ALEEA PARCULUI, ZONA IN CARE POTI FI UCIS DE MAIDANEZII “CU PILE”)

Desigur, Primaria si Politia Locala dorm in continuare, se fac ca nu stiu si, din acest motiv, acum ceva timp 2 angajate ale Bibliotecii Judetene au ajuns la “Urgente”, iar pe 1 Decembrie alte doua persoane au luat din nou drumul “Urgentelor”!!!

Oare daca doamna Anca de pe Aleea Parcului 30 B are pile pe nu stiu unde trebuie sa fie lasata sa terorizeze pe toti cei care locuiesc sau trec pe Aleea Parcului sau prin Parcul Cancicov?!?

Domnule Gabriel Gritcu, de ce nu faceti ceva? Nu vreti?
Domnilor de la Politie, unde sunteti?!!!?
Domnilor de la Sanatate Publica, chiar luati bani degeaba?!!?
Domnilor din Primarie, ce fel de oras e Bacaul?!!?

Pe Aleea Parcului 30 (si nu doar acolo) pot muri oameni din cauza faptului ca autoritatile inchid ochii! Zeci de oameni muscati de cainii doamnei Anca- Politia nu vrea sa intervina! E clar! Asteptam sa moara cineva, la fel ca in cazul “Colectiv”!

Publicati in ziar aceste randuri, poate cineva din Politie sau din Primarie decide sa isi faca treaba! De asemenea, poate presa bacauana decide sa ancheteze acest caz revoltator, care se petrece de ani de zile!

Daca moare cineva, sigur ne vom trezi si in acest caz! Sper, totusi, sa ne trezim inainte de tragedie!!!

Mihai