Ne cam iau de prosti pe noi, onestenii

Va supun atentiei un subiect realmente fierbinte care priveste locuitorii Onestiului. Asadar, as vrea sa stiu si eu ce mari probleme exista la Valea Uzului, acum, in plina vara, de ne-au atentionat cei de la Asociatia de locatari ca, de saptamâna aceasta, vom avea cu program apa la robinete.

Ne-au anuntat ca apa va curge in doua reprize: ziua, de la 5.00 la 10.00 si de la 17.00 la 22.00, iar noaptea stop. Iar, in cartierul Satul Catolic si restul, va fi si mai rau, ca vor da apa numai o data pe zi, dimineata, pe motiv ca cei de acolo mai au posibilitatea sa se aprovizioneze cu apa de la fântâni sau cismele.

Au pretins sa statia de apa de la Cuciur nu ar face fata, in conditiile in care ar fi crescut consumul pe aductiunea de la Valea Uzului. Dupa parerea mea, este o aiureala, poveste de adormit copii, numai ca noi nu suntem imaturi si nici prosti.

Sau, mai bine zis, ne iau de prosti astia de la Apa Canal. Domnilor, nu e posibil sa ne lase ca fraierii sa suferim in conditiile caniculei de afara. E o crima. E genocid.

Nicaieri nu se intâmpla asa, mai cu seama ca la noi exista apa, nu e desert. Unde mai pui ca a plouat totusi ceva in luna asta si apa ar fi. Nu e pe câmp, dar in râu exista apa. Va rog sa faceti ceva si pentru noi, onestenii. Va multumesc.

Gherghel Anton