ANAF-ul cel sarac si lacom

Am fost, zilele trecute, sa achit la ANAF, in Onesti, un impozit pentru niste actiuni la SIF pe care le-am vândut, anul trecut. Nu era o suma mare, dar stiti si dumneavoastra cum suntem noi, pensionarii, vrem sa nu avem datorii pe nicaieri.

Asa ca am ajuns la ghiseul de la ANAF si o angajata de acolo mi-a zis ca nu poate sa incaseze, pentru ca nu sunt formulare. Si m-a trimis peste drum, sa fac copie acolo, ca cica lor nu le mergea imprimanta. Normal ca am refuzat sa fac asta, ar fi fost culmea ca, dupa ce ca sunt corecta si vin sa le dau bani, ca sa aiba ele de salarii, sa mai fac asta tot pe banii mei. M-am interesat si am aflat ca acel xerox ar fi al fostului primar.

In fine, pâna la urma, angajata de la ANAF mi-a zis ca-s norocoasa si ca le merge imprimanta. Din pacate, nu la fel s-a intâmplat si cu o cunostinta de-a mea pe care, la fel, au trimis-o sa faca copie xerox la formular la pravalia de peste drum. Si omul, nu s-a gândit prea mult si a facut copie pe banii lui. Nu mi se pare normal asa ceva, la cât e de lacom ANAF-ul, sa nu aiba bani de o amarâta de copie la formular?!

Pai, numai din amenzile pe care le tot dau comerciantilor si tot ar fi facut bani de un cartus la imprimanta. Nu-i asa?

Vivi Bogeag