Necoordonare sau rea-vointa?

bc vb

Am auzit acum o vreme ca se doreste modernizarea intrarii in Parcul Cancicov. Sincer, mi-a parut rau de faptul ca la intrare s-a decis s-a decis sa se scoata gardul viu si cel din beton. Cum n-am avut nimic de spus in legatura cu asta, in primavara am vazut ca s-au plantat lalele, exact pe locul fostului gard.

Au fost frumoase, imaginea mi-a placut si chiar am spus ca mergem intr-o directie buna. Acum, dupa ce lalelele s-au trecut, am asteptat totusi sa se mai faca ceva. Am asteptat, dar in zadar. Am vazut ca prin parc s-au pus flori de sezon, plante perene. Cum facem cu intrarea aceasta totusi ?

Este pacat ca imaginea este asa banala, nu este demna de o intrare in parc. Nu mai lucreaza nimeni la aspectul parcului, nimeni pe la spatii verzi cu o viziune? Si tot in paginile ziarului dumneavoastra am citit ca fântâna de la intrare va fi vopsita, cu fonduri proprii parca zicea un director. Tot nimic! Daca macar nu s-ar vedea din strada, dar asa!? Chiar nu va mai pasa de singurul parc in care mai putem sa mergem si noi?

V-am atasat si poza ca sa vedeti si dumneavoastra cum arata. Poate ati uitat!

Stefan Iordache