O groapa mare se casca in strada Cornisa

Bacaul vorbeste GROAPA CORNISA 1O groapa mare se casca in asfalt pe strada Cornisa Bistritei, in apropiere de Central Plaza. Trec aceasta groapa la capitolul “DE OCOLIT IN BACAU”. De altfel, anul acesta cel putin, orasul a fost transformat intr-un mare santier.

Gaura ocupa o banda de mers si prin urmare are un diametru deloc de neglijat. Pe mine ma sperie de fiecare data modul in care sunt semnalizate astfel de lucrari, pentru ca din banda agatata pe alocuri in jurul gropii scria “canal”, de unde deduc ca este vorba despre o lucrare de canalizare.

In afara de banda respectiva si un indicator, nimic nu-i opreste pe copii sa se apropie de marginea gropii, sa alunece pe noroiul existent si sa cada vreo 5 metri in gol. Ar trebui sa fim responsabili in tot ceea ce intreprindem ca sa nu provocam nenorociri. Din cauza acestei gropi, soferii circula pe un singur sens de mers.

Aceeasi strada este stricata si mai sus, la intersectia cu strada Pictor Andreescu, unde au fost sapate santuri pentru traversarea retelelor de termoficare. Desi constructorul are obligatia la incheierea lucrarii sa aduca strada la forma initiala (asfaltata), inca nu s-a intâmplat acest lucru.

Narcis Iorgu