O mare curiozitatea in Invatamânt

O intrebare simpla, domnilor de la Primaria Bacau. Când mai aveti de gând sa organizati Gala Invatamântului, anul acesta?

Ne-ati amagit la sfârsitul anului trecut, nu s-a facut, apoi s-a tot vehiculat data de 8 martie – nu s-a tinut nici atunci (chiar erau indoieli ca o sa fie, sincer vorbind, având in vedere ca era o zi in care trebuiau sarbatorite femeile).

Acum, puteti stabili o data anume? Asta e intrebarea noastra? De trei ani incoace, cel putin, aceasta Gala a avut loc in lunile decembrie sau noiembrie.

Acum, ce se mai asteapta? Cumva alegerile? Si nu vorbim neaparat in numele nostru, al cadrelor didactice din Bacau, ci mai ales in numele elevilor nostri care ne intreaba in fiecare zi la clasa când o sa-i premieze primaria. Ne-ati invatat cu narav, ce sa facem?

Daca tot v-ati angajat in acest proiect, laudabil de altfel, daca tot ati promis, daca tot ati spus ca sustineti educatia si performanta, haideti, nu ne dezamagiti chiar acum! Asadar, tot ce ne dorim este sa se stabileasca o data exacta, sigura si, daca se poate, cât mai apropiata, a acestei Gale.

Ar fi a IX-a editie, anul acesta, nu, daca nu gresim? Pai daca o intârziem atât, a X-a editie, cea jubiliara, când va mai fi? Peste doi ani?

Multumim.

Un grup de profesori bacauani

PS: Aceleasi intrebari ajung la redactia noastra si in privinta organizarii Galei Sportului Bacauan.