Alba – neagra si politistii!

Sunt un bacauan foarte revoltat. Revoltat ca traiesc in acest oras si simt ca nimanui nu-i mai pasa de noi si de siguranta noastra. Am fost, duminica trecuta, asa ca o plimbare, la Târgul auto, de la Serbanesti. Nu mai spun de haosul de acolo.

Ce m-a indignat e faptul ca pe dig, la vedere, fara retineri, fara frica de nimic, erau incinse partide de alba – neagra. Okei. Deranjant era faptul ca, de o parte si de alta a digului, erau si echipaje de la politie, dar niciun politist nu s-a sinchisit sa ii intrebe de sanatate si pe acesti „petrecareti”. In ce tara traim? In ce oras? Ne facem de râs.

Daca mai vine si cineva din afara orasului (si sigur vine pentru ca târgul nostru de masini e cunoscut), ce impresie lasam? Ca sa nu mai spun ca, din câte stiu eu, acest joc, daca pot sa-i spun asa, e ilegal, nu? Pentru ca se câstiga bani necinstiti. Asa ca, inca o data intreb: de ce Politia nu a facut nimic?

De ce inchide ochii in fata acestor grozavii? A… si inca ceva. Nu e prima oara când merg la târg duminica. Si, cel mai important, nu e prima oara când ii vad pe cei cu alba – neagra pe acolo. Halal!

Emil B.

PS: Sesizarea am primit-o ieri (14 martie) pe telefonul redactiei 0749.258.814