„Obiective turistice” in Bacau

bacaul vorbeste fotoliu3

Adevarul e ca avem un oras frumos. In zona centrala, ca in rest….stiti vorba aia cu «afara-i vopsit gardu’, inauntru-i leopardu’». Si avem si multe obiective turistice, pe care, din pacate, nu prea le ia nimeni in seama.

Care sunt acelea? Pai eu nu prea stiu, dar sunt oameni din structuri administrative care spun ca avem. Asa o fi. Cert este ca marti seara a mai aparut un „obiectiv”, chiar daca de scurta durata. Pe la 9 seara, in prea minunata intersectie de la „Economic”, in sensul giratoriu, a aparut …un fotoliu.

O fi fost al „extraterestrilor” din „OZN”-ul din intersectie cum il numesc oamenii. Multi soferi s-au trezit in fata cu fotoliul cu pricina. Asta pâna pe la 21.20, când au aparut niste tineri cu o masina de transport persoane si l-au ridicat.

Se amuzau foarte tare, mai ales când s-au vazut in lumina blitzurilor. Nu stiu daca ei sunt cei care au pierdut fotoliul, dar stiu ca ei sunt cei care ne-au lasat cu un „obiectiv” turistic mai putin in Bacau. Si cum o fotografie face cât o mie de cuvinte……

Ion Atodiresei