Parcările de handicap la blocuri sunt atribuite oamenilor sănătoși dar pilosi

În parcările de la blocuri, au inceput sa apară locuri de parcare pentru persoane cu handicap. Ele sunt semnalizat e cu marcaje si dungi pe asfalt, precum și cu indicator rutier.
inițial am crezut ca sunt pentru oricine ar avea nevoie, un loc la un anumit număr de locuri de parcare, ca la Kaufland. Am văzut ca sunt ocupate de aceleași mașini mereu, dar am crezut ca aceia sunt nesimțiții din zonă. Mai ales ca nu am văzut niciun vecin cu handicap fizic și care sa conducă mașina.
Asta până când o vecina a primit amendă pentru ca parcase pe un astfel de loc, și atunci am aflat și eu ca locul este chiar al celui care parca mereu acolo (a fost creat pentru el, ii este rezervat lui). M-am întrebat de ce, pentru ca este perfect sănătos și am aflat ca soția dansului se deplasează cu dificultate. Doar ca respectiva doamnă nici nu conduce mașina, nici nu merge la serviciu.. În plus, în acele rare momente în care o duce soțul undeva, nu merge ea pana la locul rezervat, ci o așteaptă soțul cu mașina în fața scării. Deci, ar putea veni la fel de pe oricare dintre locuri până în fața scării.
Am aflat și al cui este al doilea loc rezervat. Al unui domn al cărui tata se deplasează cu dificultate. La fel, tatăl nici nu conduce masina și nici nu merge la serviciu.
Ce au în comun aceste două persoane? Lucrează în Primărie sau lucrează cu Primăria.
Dacă nu se iau masuri, vom ajunge ca majoritatea locurilor de parcare sa fie rezervate pentru politruci. Oricine are un părinte sau o rudă care locuiește în apropiere și se deplasează cu dificultate.

Cristian