Parcul Cancicov: parc sau groapa de gunoi?!

In dimineata zilei de 2 iunie 2015 parcul Cancicov arata ca o adevarata groapa de gunoi iar trecatorii nu au putut ignora mirosul insuportabil al gunoaielor langa care treceau.

Se pare ca niste oameni ,,civilizati” s-au gandit sa rastoarne gunoaiele din absolut fiecare cos special amenajat pentru ca parcul sa ramana curat, dandu-le astfel de treaba celor responsabili cu curatenia.

E foarte trist ca desi se investesc bani publici pentru ca acest loc sa fie un spatiu numai bun pentru cei care doresc sa se relaxeze pe o banca, sa se plimbe alaturi de copii sau sa alerge, nu este pazit pentru ca cei care au astfel de ,,activitati” sa fie aspru pedepsiti fara a mai indrazni si a doua oara sa transforme acest parc intr-o groapa de gunoi.

Asta este civilizatie? Daca unii dintre noi au probleme in a respecta natura, consider ca cel mai util ar fi sa fie obligati sa o faca, altfel care mai este rostul eforturilor financiare si fizice ale celorlalti pentru ca aceste locuri sa fie moderne, sa fie curate?

Iancu Mariana