Parcul Cancicov s-a deschis traficului auto?

Bacaul vorbeste MASINI PARC

Nu este prima oara când imi este dat sa ma feresc de masini in Parcul Cancicov. Cred ca nu sunt singurul bacauan care s-a intâlnit cu o astfel de situatie deranjanta. Prima data m-a surprins atitudinea unor soferi la Festivalul Arlekin. Nu mai putin de trei masini erau parcate in apropierea scenei.

Atunci am trecut cu vederea acest lucru, gândindu-ma ca este vorba despre o exceptie (copii mici, tinute schimbate etc.). Insa, zilele trecute, pe una din aleile parcului m-am trezit fata in fata cu o masina care tracta o remorca in care se afla o barca.

Ce-o fi facând cu o canoe in parc, nu-mi explic! O patrula de jandarmi l-a oprit pe sofer, iar dupa un scurt schimb de replici si un avertisment, proprietarul masinii a fost lasat sa plece. Oare de ce nu l-au amendat?

Pe alee erau copii, inclusiv ai mei. I-am lasat sa mearga singuri cu bicicletele pentru ca eram convins ca nu va da nicio masina peste ei. M-a luat cu calduri când am zarit masina in fata mea, gândindu-ma la siguranta copiilor mei.

Ce se intâmpla mai exact in Parcul Cancicov? De unde atâta libertate din partea unor soferi, de a intra cu autoturismele ca pe aleea personala?

Tudor Ilie