Parculet de copii in zona primariei lasat in paragina

Poate pe unii nu intereseaza acest subiect dar eu sunt mamica si sunt direct afectata.

Fetita mea este la o gradinita undeva in zona strazii Vasile Alecsandri si trec aproape zilnic prin fata parculetului de langa Casa Liberarilor Bacauani.

Nu pot sa nu observ in ce stare se afla acest parculet aflat culmea chiar la o mica distanta de primarie. Cum intri in parculet te intampina o mireasma de praf avand in vedere ca pe jos este pietris .Ca vorbim de pietris, chiar am avut nesansa ca fetita mea sa cada cu manutele exact pe pietris si sa se raneasca.

Toboganul este intr-o stare deplorabila si nu m-ar mira ca cat de curand sa cada vreun copil .Caruselul este cel putin intr-o stare jalnica , manerele lipsesc ( cred ca decat un maner este) ceea ce reprezinta un adevarat pericol pentru copii mai micuti.

Macar sa se monteze o suprafata protectoare cauciucata in loc de pietris pentru ca acel pietris se uda cand vremea e ploioasa iar cand e cald si bate vantul este un praf de nu poti sta. Acelasi lucru l-am observant si in parcul Cancicov in vechiul parculet de copii.

Nu este deloc placut sa stai intr-un parculet de copii cand este pietris …..este mult mai comod si mai igenic sa iti duci copilul intr-un parc cu suprafata protectoare cauciucata. Nu cred ca nu sunt fonduri pentru a renova aceste parcuri mai ales cand vine vorba de sanatatea si siguranta copiilor mai ales ca si asa sunt putine parculete.

NU MAI ZIC DE IGENIZAREA a leganelor , toboganelor, etc ….deja vorbim de lucruri paranormale. Nu demult am primit o scrisoare de la domnul primar in care se lauda singur cat a facut pentru oras si cate mai are de gand sa faca ……un singur lucru vreau sa mai spun …..vrem fapte nu vorbe ca de povesti suntem satui……

anonima