Pe banii (nervii) cui?

Va scriam, anul trecut, despre lucrarile care incepusera, la mine, in cartierul Cornisa Bistrita. Sunt lucrari de schimbare a unor conducte mari din subteran pentru incalzirea centrala. Lucrari „grase”, fireste.

Va mai spuneam atunci despre teama pe care o aveam ca acel constructor nu-si va respecta termenul din contract si nu va finaliza lucrarile asa cum s-a obligat sa o faca si ne va apuca toamna. Iaca, am ajuns chiar in plina iarna si lucrari mai sunt de facut. Dovada e chiar aici, acum, pe strada Cornisa Bistrita, unde inca mai sunt tevi la suprafata, lucrari care in mod sigur nu se vor incheia prea rapid. Probabil, cu ceva noroc, pe la primavara.

Ma intreb, insa, pe banii cui si, mai ales, pe nervii cui. Fireste, ai nostri, cei care locuim in zona. Stie toata lumea, pentru ca ati scris si dvs., ca au fost avarii in zona, luna trecuta. Si nici nu-s gatate lucrarile. Ce va fi dupa ce vor fi receptionate. Dumnezeu cu mila. Spuneam atunci ca mai bine s-ar fi bagat banii in lucrarile de la insula.

Sugestie care, din pacate, ar fi avut aceeasi soarta ca toate investitiile in van facute de administratia Bacaului, pentru ca si cartierul Cornisa Bistrita, si Insula, si Milcovul, toate sunt pe chituci.

Ilie C. Mihai, pensionar MApN