Pe noi de ce nu ne baga nimeni in seama?

Am citit chiar in ziarul „Desteptarea” despre pericolul care ne paste pe noi, cei care locuim in centrul Bacaului, in ceea ce priveste blocurile cu bulina rosie, de pe strada Marasesti, numerele 7 si 4. Mai sunt si alte imobile in aceeasi situatie.

Am mai citit si despre necesitatea alocarii de fonduri si urgentarea consolidarii acestor blocuri. In articole ample, documentate, scrise pe intelesul tuturor. Am mai citit, tot in „Desteptarea”, pe la sfârsitul lunii trecute, o informare prin care s-a prezentat alocarea de fonduri din bugetul anului 2016, dar in care nu se pomeneste nimic despre banii necesari rezolvarii acestor consolidari.

De aceea si intrebarea noastra: pe noi de ce nu ne baga nimeni in seama? De ce am fost omisi? Noi credem ca aceste investitii sunt mult mai urgente pentru a preveni, Doamne fereste!, o grozavie, cum s-a intâmplat in ’77 in Capitala.

E mai normal sa dai niste bani pentru siguranta cetatenilor, decât pentru a se picta o fântâna arteziana de prin parc. Suntem curiosi si chiar asteptam un raspuns din partea Consiliului Local in acest sens.

Mai ales ca prin toata presa se vorbeste de o iminenta aparitie a unui cutremur!

Locatarii din zona blocului de pe strada Marasesti, Bacau