Politia a auzit de strada Alecu Russo?

Zi de zi, trec pe strada Alecu Russo si indiferent de ora, ca e dimineata la 7.00, dupa amiaza sau seara, ca e week-end sau in timpul saptamânii, trebuie sa fac slalom printre betivi cazuti pe asfalt.

Deja ne cunoastem, sunt acelasi grup mereu. Sunt intinsi pe jos, loviti sau batuti, cu hainele rupte, murdari si uneori pusi pe scandal. Trec uneori si cu copiii pe acolo si trebuie sa le explic, pe intelesul lor, de ce un om alege sa doarma in drum, ce inseamna sa fii betiv, cine i-a lovit. De ani intregi este aceasta situatie.

Magazinele au dat faliment, dar nu si crâsmele infecte din zona. Unii nu au bani de mâncare, dar pentru bautura gasesc. Problema este ca strada Alecu Russo (probabil ca nu e singura) este uitata de autoritati.

Nu am vazut urma de politist, gardian care sa-i ia pe acesti betivi din drum. Daca ajungi in fata primariei si toata zona centrului, e puzderie de forte de ordine. De parca infractiunile cele mai multe se comit in centru unde este luminat si patruleaza non-stop politia! Va rog sa publicati aceasta sesizare, poate se ia vreo masura. Multumesc.

Anca Cernat